Persondata- og Cookies politik

Hjemmesiden er ejet og drevet af:
Garmas ApS
E-mail: info@garmas.dk
Telefon: +45 2390 7573

Personlige oplysninger

Alle de oplysninger, du giver til os, behandler vi med størst mulig diskretion. Oplysningerne bruges kun til at betjene dig på vores hjemmeside, og vi gør alt, hvad vi kan for at beskytte og hemmeligholde dine personlige data. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredie person.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsmetode. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Hvis du skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også din IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Direktøren og medarbejdere hos Garmas.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Data om din brug af websitet videregives til tredjeparter i det omfang det er nødvendigt for at betjene dig i forbindelse med dine køb, modtagelse af nyhedsbrev, mm.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Informationer som vi samler og gemmer i forbindelse med besøg i webshoppen

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:
Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig. Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse. Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren. Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop. Se mere under Cookies. Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode.

Vi vil bruge denne information til formål såsom til:
Sende dig information om din konto og ordre. Svare på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager. Behandle betalinger og forhindre svig. Opsætte din konto til vores webshop. Overholde alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer. Forbedre vores tilbud i webshoppen, sende dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem. Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse, foretage køb og yderligere valg du måtte have foretaget.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Garmas.dk via e-mail info@garmas.dk - dataansvarlig Ole Jensen

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Information om brug af cookies på garmas.dk

Ved at benytte denne hjemmeside, garmas.dk og dennes undersider, accepterer du, at vi bruger cookies.

På garmas.dk anvendes cookies, også fra tredjeparter, med det formål at kunne betjene dig, optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se herunder) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

En cookie er en lille stump kode, der gemmes på din computer, når du besøger en hjemmeside. De bruges blandt andet til at registrere din færden, mens du er på hjemmesiden og huske dig, hvis du vender tilbage. Oplysningerne, som registreres, kan for eksempel bruges til statistik, til at forbedre brugeroplevelsen og til at vise dig målrettede reklamer. Denne sides cookies opsamler information som kan bruges bla. til statistiske formål (som at se, hvor mange besøgende man har haft).

Oplysninger kan overdrages til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet statistik, teknisk drift og forbedringer af vores hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt markedsføring,

Man skelner mellem førstepartscookies, som stammer fra den hjemmeside, du besøger, og tredjepartscookies, som stammer fra andre steder. Det kan fx være annoncer, reklamebannere og information fra og om andre af hjemmesidernes samarbejdspartnere.

Cookies kan ikke indeholde virus og er i sig selv ikke farlige. De fleste internetbrowsere gør det muligt at blokere for cookies helt eller delvist og at slette cookies, du allerede har fået. Hvis du blokerer for alle cookies, skal du være opmærksom på, at mange hjemmesider ikke fungerer korrekt.

Hvis du sletter eller blokerer cookies risikerer du at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari

Flash cookies (gælder alle browser)

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner og lignende med Android styresystem

Telefoner og lignende med Windows 7

Husk at hvis du bruger flere forskellige Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle sammen.

Hvis du ønsker at forhindre, at data om dig bliver sendt til Google Analytics fra de websites, som du besøger, så kan du hente et browser add-on ved at klikke her

Spørgsmål og vejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os via e-mail info@garmas.dk.