Persondata- og Cookies politik

Hjemmesiden er ejet og drevet af:
Garmas ApS
E-mail: info@garmas.dk
Telefon: +45 2390 7573

Personlige oplysninger

Alle de oplysninger, du giver til os, behandler vi med størst mulig diskretion. Oplysningerne bruges kun til at betjene dig på vores hjemmeside, og vi gør alt, hvad vi kan for at beskytte og hemmeligholde dine personlige data. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredie person.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsmetode. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Hvis du skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også din IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Direktøren og medarbejdere hos Garmas.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Data om din brug af websitet videregives til tredjeparter i det omfang det er nødvendigt for at betjene dig i forbindelse med dine køb, modtagelse af nyhedsbrev, mm.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Informationer som vi samler og gemmer i forbindelse med besøg i webshoppen

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:
Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig. Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse. Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren. Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop. Se mere under Cookies. Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode.

Vi vil bruge denne information til formål såsom til:
Sende dig information om din konto og ordre. Svare på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager. Behandle betalinger og forhindre svig. Opsætte din konto til vores webshop. Overholde alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer. Forbedre vores tilbud i webshoppen, sende dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem. Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse, foretage køb og yderligere valg du måtte have foretaget.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Garmas.dk via e-mail info@garmas.dk - dataansvarlig Ole Jensen

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Information om brug af cookies på garmas.dk

Denne cookieerklæring blev sidst opdateret i 05/03/2020 og gælder borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

1. Introduktion

Vores websted, https://garmas.dk (i det følgende: "webstedet") bruger cookies og andre relaterede teknologier (for nemheds skyld benævnes alle teknologier "cookies"). Cookies placeres også af tredjepart, vi har engageret. I dokumentet herunder informerer vi dig om brugen af ​​cookies på vores websted.

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekst fil, der sendes sammen med sider på hjemmesiden og gemt i din browser på din computer eller enhed. Informationen i cookien kan blive sendt til vores eller relevante tredjeparts servere, når du besøger siden igen.

3. Hvad er scripts?

Et script er et stump kode, der gør, at vores hjemmeside fungerer ordentligt og som forventet. Denne kode afvikles enten på vores server eller på din enhed.

4. Hvad er en web beacon?

Et web beacon (eller pixel tag) er en lille stump tekst eller billede på en hjemmeside, der bruges til at overåge trafikken på hjemmesiden. For at gøre det, bliver der gemt forskellige data om dig i web beacons.

5. Sammentykke

Når du besøger vores websted for første gang, viser vi dig en pop-up med en forklaring om cookies. Så snart du klikker på "Alle cookies", accepterer du, at vi bruger alle cookies og plug-ins som beskrevet i pop-up og denne cookie-erklæring. Du kan deaktivere brugen af ​​cookies via din browser, men bemærk at vores websted muligvis ikke længere fungerer korrekt.

6. Cookies

6.1 Tekniske eller funktionelle cookies

Nogle cookies sikrer, at visse dele af hjemmesiden fungerer korrekt, og at dine brugerpræferencer forbliver kendte. Ved at placere funktionelle cookies gør vi det lettere for dig at besøge vores websted. På denne måde behøver du ikke gentagne gange at indtaste de samme oplysninger, når du besøger vores websted, og for eksempel forbliver varerne i din indkøbskurv, indtil du har betalt. Vi kan placere disse cookies uden dit samtykke.

6.2 Analysecookies

Vi bruger analytiske cookies til at optimere webstedsoplevelsen for vores brugere. Med disse analytiske cookies får vi indsigt i brugen af ​​vores websted. Vi beder din tilladelse til at placere analytiske cookies.

6.3 Markedsføringscookies

På dette websted bruger vi annonceringscookies, så vi kan få indsigt i kampagneresultaterne. Dette sker baseret på en profil, vi opretter, baseret på din opførsel på https://garmas.dk. Med disse cookies er du som besøgende på webstedet knyttet til et unikt ID, men profilerer ikke din opførsel og interesser til at vise personlige annoncer.

Da disse cookies er markeret som sporings-cookies, beder vi om din tilladelse til at placere disse.

6.4 Sociale medieknapper

På vores websted har vi inkluderet knapper til Facebook og LinkedIn til promovering af websider (f.eks. "like", "pin") eller deling (f.eks. "tweet") på sociale netværk som Facebook og LinkedIn. Disse knapper fungerer ved hjælp af kodestykker, der kommer fra Facebook og LinkedIn selv. Denne kode placerer cookies. Disse sociale medieknapper kan også gemme og behandle visse oplysninger, så en personlig reklame kan vises til dig.

Læs fortrolighedserklæringen på disse sociale netværk (som kan ændres regelmæssigt) for at læse, hvad de gør med dine (personlige) data, som de behandler ved hjælp af disse cookies. De data, der hentes, anonymiseres så meget som muligt. Facebook og LinkedIn befinder sig i USA.

7. Placerede cookies

Google Analytics Dashboard for WP

Vi bruger Google Analytics Dashboard for WP til website statistics. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Statistics (anonymous)
gadwp_wg_default_swmetric 1 year
Statistics
gadwp_wg_default_metric 1 month Count and track pageviews
gadwp_wg_default_dimension 1 year
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til website statistics. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Statistics (anonymous)
_ga 2 years Store a unique user ID
Deling

For mere information, bedes du læse Google Analytics Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Automattic

Vi bruger Automattic til website development. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Statistics
tk_ai session Store a unique user ID
Deling

For mere information, bedes du læse Automattic Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

JetPack

Vi bruger JetPack til advertising. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Statistics
tk_tc session Store the user's usage history
Functional
jetpackState session Provide functions across pages
Deling

For mere information, bedes du læse JetPack Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

WooCommerce

Vi bruger WooCommerce til webshop management. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Functional
woocommerce_items_in_cart session
woocommerce_cart_hash 1 day Store items in shopping cart
wp_woocommerce_session_* session Store performed actions on the website
wc_cart_hash_* session Store items in shopping cart
wc_fragments_* persistent
wc_cart_created session Store performed actions on the website
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

GDPR Cookie Consent

Vi bruger GDPR Cookie Consent til cookie consent management. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Functional
cookielawinfo-checkbox-non-necessary session Checks if cookies can be placed
viewed_cookie_policy persistent Store if a message has been shown
cookielawinfo-checkbox-necessary session Checks if cookies can be placed
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Roundcube

Vi bruger Roundcube til miscellaneous. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Formål, indtil undersøgelsen
roundcube_sessid session Store a unique session ID
Functional
roundcube_sessauth session
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Yith

Vi bruger Yith til website admin functions. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Formål, indtil undersøgelsen
yith_wcwl_session_* 1 year
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Facebook

Vi bruger Facebook til display of recent social posts and/or social share buttons. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Marketing/Tracking
actppresence 1 year Manage ad display frequency
_fbc 2 years Stores last visit
fbm* 1 year Store account details
xs 3 months Store a unique session ID
fr 3 months Ad delivery
_fbp 3 months Track visits across websites
datr 2 years Provide fraud prevention
sb 2 years Store browser details
*_fbm_ 1 year Store account details
Functional
wd 1 week Determine screen resolution
act 90 days Keep users logged in
c_user 90 days Store a unique user ID
csm 90 days Provide fraud prevention
presence session Track if the browser tab is active
Deling

For mere information, bedes du læse Facebook Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Diverse

Navn Opbevaring Funktion
Formål, indtil undersøgelsen
ga-disable-UA-*
stb_box_4204
ga-disable-*
jStorage
jStorage_update
roundcube.*
complianz_policy_id 365 dage
cmplz_stats 365 dage
cmplz_all 365 dage
complianz_consent_status 365 dage
wp-saving-post
undefined
tk_qs
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

8. Dine rettigheder med hensyn til personlige data

Du har følgende rettigheder med hensyn til dine personlige data:

  • Du har ret til at vide, hvorfor dine personlige data er nødvendige, hvad der vil ske med dem, og hvor længe de bliver opbevaret i.
  • Ret til adgang: Du har ret til at få adgang til dine personlige data, der er kendt af os.
  • Ret til rettelse: Du har ret til at supplere, rette, slette eller blokere dine personlige data, når du ønsker det.
  • Hvis du giver os dit samtykke til at behandle dine data, har du ret til at tilbagekalde dette samtykke og til at slette dine personlige data.
  • Ret til at overføre dine data: Du har ret til at anmode om alle dine personlige data fra den Behandlingsansvarlige og overføre dem i sin helhed til en anden Behandlingsansvarlig.
  • Ret til indsigelse: du kan gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine data. Vi overholder dette, medmindre der er berettigede grunde til behandling.

Kontakt os for at udøve disse rettigheder. Se kontaktoplysningerne nederst i denne cookie-erklæring. Hvis du har en klage over, hvordan vi håndterer dine data, vil vi gerne høre fra dig, men du har også ret til at indsende en klage til tilsynsmyndigheden (Datatilsynet).

9. Aktivering/deaktivering og sletning af cookies

Du kan bruge din internetbrowser til automatisk eller manuelt at slette cookies. Du kan også specificere, at visse cookies muligvis ikke placeres. En anden mulighed er at ændre indstillingerne for din internetbrowser, så du modtager en besked, hver gang en cookie placeres. For mere information om disse indstillinger, se instruktionerne i Hjælp-afsnittet i din browser.

Bemærk, at vores websted muligvis ikke fungerer korrekt, hvis alle cookies er deaktiverede. Hvis du sletter cookies i din browser, placeres de igen efter dit samtykke, når du besøger vores websteder igen.

10. Kontaktdetaljer

For spørgsmål og / eller kommentarer til vores cookiepolitik og denne erklæring, bedes du kontakte os ved hjælp af følgende kontaktoplysninger:

Garmas ApS
Solrød Byvej 38b
2680 Solrød Strand
Denmark
Internet side: https://garmas.dk
Email: info@garmas.dk
Telefonnummer: +45 2390 7573

 Nuværende status: GodkendtNuværende status: Nægtet

Denne cookiepolitik blev synkroniseret med cookiedatabase.org på 05/03/2020

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari

Flash cookies (gælder alle browser)

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner og lignende med Android styresystem

Telefoner og lignende med Windows 7

Husk at hvis du bruger flere forskellige Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle sammen.

Hvis du ønsker at forhindre, at data om dig bliver sendt til Google Analytics fra de websites, som du besøger, så kan du også hente et browser add-on ved at klikke her

Spørgsmål og vejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os via e-mail info@garmas.dk.