Din kurv

Læs lige det her om forsendelser og levering!

Info shadow

Visse varer sendes direkte til dig af vores leverandør, og i de tilfælde kan vi ikke kontrollere måden hvorpå de sendes. De vil som regel blive sendt med omdeling med GLS, PostNord, UPS, Danske Fragtmænd med mere.
Prisen for leveringen vil dog aldrig blive dyrere end den leveringsmetode du selv har valgt.
Speciel Levering er en forsendelse som afspejler prismæssigt, hvis levering er inkluderet i varens pris, og benyttes også til forsendelse af maskiner.
Hvis du bestiller flere andre varer, hvor levering ikke er inkluderet, så skal du vælge en traditionel leveringsform, som passer dig bedst – men det ændrer formentlig ikke leveringsformen af varen der er frit leveret!
Hvis den pakkeboks/pakkeshop du har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeboks/pakkeshop
Varer som er frit leveret sendes som regel direkte fra leverandøren, og øvrige varer sendes separat via ønskede leveringsform. Undtaget herfor er levering ved køb af maskiner, hvor det kun vil være muligt at få leveret øvrige bestilte varer med GLS
Leveringstiden er iht. vores leveringsbetingelser 2-8 dage – dog leveres de fleste ordrer inden for 2-4 dage. Op til 8 dages leveringstid kan forekomme, når varen sendes direkte fra vores leverandør.

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Brug for hjaelp 1

Post dk pakkebosloesning