Personlig kontakt og hvem, hvad og hvorfor..?

Personlig kontakt

Garmas lægger meget vægt på den personlige kontakt og vejledning, så vi opfordre dig til at læse vejledningerne, som kan hjælpe dig til at træffe det rigtige valg. "Sådan vælger du" vejledningerne finder du blandt andet ved at klikke på fabrikater i sidemenuen - vælg derefter MTD eller Cub Cadet.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Du kan altid skrive, men kontakt os også på telefon også efter kl. 16.00 og i weekenden.

Og husk, alle spørgsmål er velkomne.

Du kan også vælge at skrive en mail, og du vil modtage svar senest dagen efter.

Hvem, hvad og hvorfor..?

Garmas sælger industri- entreprenør-, have-, park- og skovmaskiner, samt en masse andre produkter. Du kan handle hos Garmas både som privatkunde og som erhvervskunde. Når du køber hos os, så er du sikret en fair og reel handel. Se de nærmere betingelser under salgs- og leveringsbetingelser.

I webshoppen finder du de maskiner, du har behov for til at løse dine opgaver i virksomheden, på byggepladsen, i haven, parken eller skoven. De maskiner vi ikke har, som ligger indenfor vores vanlige produktsortiment, skaffer vi. Og dette gælder også reservedele... Hvis du ikke mener, at vi er de rette at spørge, omkring det du står og mangler, så prøv os alligevel...

Garmas har følgende maskiner i sortimentet:

- Plæneklippere
- Havetraktorer
- Højtryksrensere
- Fejemaskiner
- Fræsere
- Buskrydere
- Løvsugere
- Kantklippere
- Hækkeklippere
- Kantskærere
- Brændekløvere
- El-spil
- Sikkerhedsudstyr
- Værktøj
- Forbrugsmaterialer
- og meget mere...