Om os

Hvem er Garmas?

Garmas er en virksomhed, som leverer produkter til brugere af industri-, entreprenør, have-, park- og skov­maskiner, og det er både erhvervskunder og privatkunder. Vi sælger primært via webshoppen, men vi har også mulighed for at levere fra vores adresse. Vi udfører reparationer på maskiner på vores adresse, ligesom vi kan komme til dig. Se vores åbningstider nederst på hjemmesiden under “Åbningstider”.

Selvom Garmas er ny på marked, så ligger der mange års erfaring bagved. Kompetencerne, som er opnået bla. i en af Nordeuropa største opbygningsværksteder, tæller 25 års udførende erfaring og ledelseserfaring. Der er derved opnået et indgående kendskab til diverse teknisk materiel.

Kompetencerne inden for maskiner er opnået ved en livslang interesse inde for området, og sidst, men ikke mindst, hos flere af Danmarks største maskinforretninger. Dette omhandler maskiner inden for have, park og skov, golf og entreprenørmaskiner af alle typer.

 

Kerneområder 

– Salg af maskiner, udstyr og reservedele
– Salg, samling og levering af tilbehør, sikkerhedsudstyr, forbrugsmaterialer, værktøj og arbejdstøj, som brugeren af ovenstående også benytter.
– Reparation af have-, park-, skov og industrimaskiner – både mekanisk, el-teknisk og hydraulisk.
– Rådgivning i køb af maskiner

 

Målsætning

Garmas målsætning over for dig:

– 100 % tilfredshed med hele forløbet – både ved nysalg og reparationer
– Rådgivning som du kun kan være tilfreds med
– Levering til tiden
– Ingen fejlleverancer
– At du ønsker at handle hos os igen

Garmas målsætning:

– At levere produktsortimentet af maskiner, reservedele og udstyr til Jylland, Sjælland, Fyn og resten af øerne i hele landet via vores adresse, webshoppen, mailbestilinger og telefonisk kontakt.
– At være en af de fortrukne reparatør af maskiner i lokalområdet
– At øge produktsortimentet med 10 % årligt