Sådan vælger du din MTD havetraktor

Hvis du har en større plæne eller park, vil du have glæde af en havetraktor. Her er det vigtigt, at man ser på størrelse af plænen og hvilket resultat du vil opnå.
Hvis du har en kuperet og bakket plæne, så er det vigtigt, at du vælger en maskine med brede hjul og større motor med flere hestekræfter, så den lettere klarer bakkerne.

Følg gerne disse anvisninger, så skaber du dig nemmere et overblik over hvilken maskine du skal vælge. Når du har fundet de egenskaber som du mener passer til dig og din have, så kan du under produkter finde netop den maskine med de egenskaber, som passer dig

Har du en stor græsplæne og vil have arbejdet overstået så hurtig som muligt? Da er MTD SMART havetraktoren det perfekte valg for dig, hvad enten du ønsker en bag- eller sideudkast model.

Når du har slået din græsplæne med denne traktor, vil du sandsynligt aldrig vælge en traditionel plæneklipper igen...

MTD SMART havetraktorerne er praktiske, robuste og pålidelige. Med en klippebredde på 76 cm til 107 cm, er de ideelle til områder, der måler 1000 m² til 2000 m². Takket være den lille venderadius på 46 cm, kan klipning omkring buske og bede gøres hurtigt og enkelt.

Alle traktorer har også step-thrue ramme, hvilket gør det nemt at stige af og på. Der er også en kopholder, et justerbart sæde, forlygter og ergonomisk designede kontrol elementer for knivtilkobling og transmission.

Klippehøjden kan let indstilles i fem positioner mellem 30 mm og 95 mm.

Få mere for pengene! Mere komfort, mere power, flere fordele, mere frihed. Den mere luksuriøse og behagelige hydrostatiske transmission i kombination med store luftgummihjul og det stabile sæde med høj ryg lader dig cruise over græsplænen på en behagelig måde.

Alle arbejdsopgaver vil kunne klares uden noget problem med de kraftige Briggs & Stratton motorer på op til 20 hk. Alle OPTIMA modeller er „Ready-to-go“, hvilket betyder at de fra fabrikken er samlet så meget som muligt når de bliver leveret i transportkasse.

Eventuelt kan den konverteres til en bio-klip eller med en løvfejemaskine eller græsopsamler kan disse sideudkast modeller opfylde dine krav. Tjek den brede vifte af front- og bag monteret tilbehør som trailere, græsopsamlere, spredere, sprøjter og endda et dozerblad og snekæde. Dette gør din OPTIMA havetraktor til en helårs maskine.

Transmatic
Shift-on-the-go. Transmatic transmission giver mulighed for trinløs variabel gearskift. Vælg din standard hastighed ved at placere gashåndtaget på ønskede omdrejning og begynd med at slå græs. Ved forsigtigt at trykke på bremsepedalen kan du regulere farten uden at skifte gear. Slipper du bremsepedalen vil traktoren automatisk finde tilbage til den ønskede hastighed.

Hydrostatisk
Den hydrostatiske transmission giver en rolig og præcis manøvrering. På vor traktorer med bagudkast, kan du styre hastigheden trinløst frem og tilbage ved hjælp af en fodpedal. Således kan du lade begge hænder blive på rattet, og der er ingen grund til at betjene kobling eller gearskift. På vores traktorer med sideudkast kan hastigheden håndteres med et komfortabelt håndtag og en kobling / bremse pedal på venstre side.