Sådan vælger du din Cub Cadet plæneklipper

Vi er ikke ens, ligesom vores haver ikke er ens. Og vi stiller forskellige krav til de maskiner vi vælger...

Nogen mennesker ønsker det absolutte bedste til deres græsplæne, mens andre blot nemt og uden problemer skal have slået deres græs. Derfor er det meget vigtigt, at man vælger den rigtige maskine.

Følg gerne disse anvisninger, så skaber du dig nemmere et overblik over hvilken plæneklipper du skal vælge. Når du har fundet de egenskaber, som du mener passer til dig og din have, så kan du under produkter finde netop den plæneklipper med de egenskaber, som passer dig. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Bio-klip sparer tid og penge og optimerer din græsplænes næringsstoffer. Det anbefales til velholdte haver og folk, som har mulighed for at slå græsset mindst to gange ugentligt i højsæsonen. Vores Cub Cadet bio-klipper CC 46 MB er udstyret med en kraftfuld B&S motor og store hjul.

Høj effektivitet kombineret med Cub Cadets sædvanlige høje kvalitet er blot nogle af styrkerne ved Cub Cadets Comfort plæneklipperserie. Den stærke og pålidelige konstruktion, sikrer en lang levetid og Cub Cadets OHV Motor giver den nødvendige ydelse til at klare dine sværeste opgaver. Du har valget mellem, at samle græsset op eller bruge udkastertuden. Du kan desuden købe et bio-klip kit som tilbehør. Maskinerne har fuldt foldbar håndtag og centraljustering af klippehøjde.

Cub Cadets nye og innovative plæneklippere - TRILOY Serien. TRILOY Seriens plæneklippere er unikke plæneklippere med et specielt stålskjold bestående af 3 dele lavet af aluminium og zinkbelagt stål, som garanterer en lang holdbarhed og fantastisk bio-klip og opsamling. De roterende bevægelser af de specielt formede Teflon®-belagte knive skaber en luftstrøm, som gør at det afklippede græs bliver absorberet og transporteret ind i opsamlerposen. Et integreret opsamlingssystem på opsamlerposen hjælper med at indsamle græsset.

Det ergonomisk formede greb er justerbar i højde. Der er tre positioner,
for at opfylde brugernes behov. Samtidig kan det nemt og hurtigt klappes
op og ned, for at få en let og kompakt opbevaring. Grebets udformning
giver et solidt bøjlegreb.

Maskinerne har dobbbelte kuglelejer i de stor hjul.

Det innovative Cub Cadet LV (lav vibration) bøjlegreb
indeholder en gelé af polymere og syntesiske kulbrinter,
hvilket drastisk reducerer vibrationerne fra plæneklipperen
op i bøjlegrebet. Brugeren vil opleve en bedre komfort og
mindre stress ved græsslåning.