Tilfredse kunder…

Garmas' mål er at have tilfredse kunder - både dem som køber deres maskine via webshoppen og dem som køber deres maskine på vores adresse. Vi vil gerne have, at du også næste gang, du skal købe en maskine, vil gøre brug af Garmas. Hvis du under hele dit køb ikke er 100% tilfreds, så må du meget gerne kontakte os på telefon eller mail, så der kan blive rettet op på din utilfredshed. Din information vil også blive brugt som forbedringspunkter, så vi hele tiden holder fokus på en 100% tilfreds kunde.

Garmas målsætning over for dig:

- 100 % tilfredshed med hele forløbet
- Rådgivning som du kun kan være tilfreds med
- Levering til tiden
- Ingen fejlleverancer
- At du ønsker at handle hos os igen

Garmas målsætning:

- At levere produktsortimentet af maskiner, reservedele og udstyr til Jylland, Sjælland, Fyn og resten af øerne i hele landet via webshoppen, mailbestilinger og telefonisk kontakt.
- At være leverandør af service og reparationer på hele produktsortimentet og lignende maskiner, samt entreprenørmaskiner op til 5 tons på hele Sjælland.
- At være den fortrukne leverandør af maskiner, reservedele udstyr,service og reparationer på hele produktsortimentet og lignende maskiner, samt service og reparationer på entreprenørmaskiner op til 5 tons i Roskilde, Greve, Køge og Solrød kommuner
- At øge produktsortimentet med 10 % årligt

Ring eller skriv til os med ris eller ros!

Skriv til os ved at klikke her. Din mailbrowser vil så åbne i et nyt vindue.

Ring på telefonnr +45 2390 7573 eller klik her for at komme til kontakt siden, hvor du kan udfylde en kontakt formular.