Værksted

Vores værksted kan tilbyde at servicere og reparere din plæneklipper uanset mærke, ligesom vores værksted kan foretage reparationer og garantireparationer på alle de produkter, vi sælger - lige fra kædesave til havetraktor. Det gør det meget nemmere for dig, at du kan få foretaget din service og reparationer, der hvor du har købt din maskine. Der udføres som udgangspunkt kun service, og ikke reparationer på motorsave, buskryddere, og ej heller service eller reparationer på havetraktorer (gælder ikke plæneklippere), som ikke er købt hos garmas.dk.

Sørg for at få serviceret din plæneklipper, så den er klar, når du skal bruge den. Vi tilbyder service på din plæneklipper (normal rotorklipper med træk) for pris på kun kr 445,- inkl. moms. Se mere i prislisten herunder.

Spørg gerne hvad et service på din maskine koster...

Så hvis din startsnor er knækket, brændstofslangen er utæt, kniven er sløv, eller vil du vide mere om ovenstående, så skriv til info@garmas.dk (det er bedst). eller ring på tlf.: +45 2390 7573 for mere information. Bemærk vores åbningstid - HUSK! Læg en besked hvis telefonen ikke bliver taget.

Værksted