Værksted

Vores værksted kan tilbyde at servicere og reparere din maskine uanset mærke, ligesom vores værksted kan foretage reparationer og garantireparationer på alle de produkter vi sælger - lige fra kædesav til havetraktor. Det gør det meget nemmere for dig, at du kan få foretaget din service og reparationer, der hvor du har købt din maskine.

Sørg for at få serviceret din plæneklipper, så den er klar, når du skal bruge den. Vi tilbyder service på din plæneklipper (normal rotorklipper med træk) for en speciel pris på kun kr 398,- inkl. moms. Se mere i prislisten herunder.

Spørg gerne hvad et service på din maskine koster...

Vi kan også komme hjem til dig, og udfører et service, hvis du ønsker det. Det kan være hensigtsmæssigt, hvis du har en større maskine. Se mere i prislisten herunder. Spørg gerne hvad det koster at køre til dig...

Så hvis din startsnor er knækket, brændstofslangen er utæt, kniven er sløv, eller vil du vide mere om ovenstående, så ring på tlf.: +45 2390 7573 for mere information. Bemærk vores åbningstid - Læg en besked hvis telefonen ikke bliver taget.

Du kan også skrive til emailadressen info@garmas.dk.

Skal du snart bruge din motorsav, og vil du undgå driftstop samt en sløv kæde, så kom til os. Vi har mange af de gængse dele på lager til din sav. Og dem vi ikke har, skaffer vi hurtigt... Service og reparationer udføres i weekenden og efter aftale. Hvis du køber nyt sværd og/eller kæde hos os, så skifter vi dem/den for kr. 50,- inkl moms + materialer.

Ingen opgaver er for små, så hvad kan vi gøre for dig?